Service og innovation

Vores service

Kravene til fødevaresikkerhed er øget betydeligt i de senere år. Derfor har vi organiseret vores produktion fleksibelt, opkvalificeret mandskabet løbende og indrettet et kontrol- og testlaboratorium, som overvåger vores produktion.

Vi har med andre ord indrettet os på den eneste stabile faktor, som er kravet om evnen til forandring.

 

Fast og personligt kundeteam

Til løsning af den enkelte opgave har vores kunder et fast team af kompetente specialister hos Polyprint. Teamet er låst til den enkelte kunde og sikrer, at der gennem hele processen, er en tæt og gnidningsløs kontakt.

Teknologi, viden og engagement – hjørnestene i vores service!

 

Innovation

I de seneste år er der kommet fornyet fokus på emballage i flere henseender, da der som aldrig før er krav til emballagens funktionalitet og egenskaber i logistik- og display øjemed.

Vi indgår ofte som sparringspartner på udviklingsområdet i direkte samarbejde med kunderne. Et udviklingsarbejde, hvor der trækkes på hele vores knowhow inden for råvarer og materialer, trykprocesser, pakketeknologi, barriereegenskaber, salgsfremmende grafik m.v.

 

Dialog og åbent samarbejde

En del af vores udviklingsarbejde sker i et tæt samarbejde med kunden.

For at gøre processen så effektiv og smidig som muligt, har den enkelte kunde fra start direkte adgang til de medarbejdere hos Polyprint, som skal løse opgaven.

Vores erfaring er, at et åbent og konstruktivt samarbejde skaber de bedste resultater.