Firmaprofil

Polyprints firmaprofil

Polyprint A/S blev etableret i 1976, og allerede fra virksomhedens start lå hovedaktiviteterne inden for fremstilling af flexotrykt emballage.

Gennem specialisering, udvikling og løbende investeringer i ny teknologi har virksomheden siden da formået at placere sig som en af markedets kompetente samarbejdspartnere inden for fleksibel emballage.

 

Fokus på emballager til fødevarer

Virksomheder inden for fødevareproduktion udgør den største kundegruppe, men herudover leverer Polyprint løsninger til en rœkke andre brancher.

 

Stabil og kontrolleret vækst

Et højt kvalitetsniveau og en udstrakt fleksibilitet har gennem årene vœret en del af grundlaget for virksomhedens vœkst. En anden årsag er de betydelige investeringer i ny teknologi og fabriksudvidelser, som Polyprint løbende foretager.

Med moderne og up-to-date produktionsteknologi kan virksomheden til enhver tid opfylde markedets krav – såvel til kvalitet, kapacitet som til effektiv, omkostningsfokuseret produktion.

 

Solid økonomi

Polyprint er en velkonsolideret virksomhed, og med det stærke økonomiske fundament er grundlaget for fremtidens placering til stede. Også her vil man have en betydende og markedsledende rolle på markedet for folieemballager.

Polyprint er AAA-rated

 

Kompetent medarbejderstab

Polyprints største aktiv er vores 115 medarbejdere – alle kvalificerede og veluddannede, som med indsigt og viden blandt andet sikrer optimal udnyttelse af produktionsteknologien.

 

Familieejet selskab

Polyprint A/S er et familieejet aktieselskab, som i dag ledes og drives af 2. generation.