Private Label – Own Brand

Ekspertise i Private Label & Own Brand

Vi har i dag en ligelig fordeling af trykopgaver mellem Private Label og Own Brand.

 

Stærk kommunikation

Mange af vores kunder arbejder intensivt inden for Private label, hvilket stiller store krav til den daglige planlægning.

Så derfor er der allerede ved opstart af en opgave brug for en tæt kommunikation, da der ofte er mange interessenter i spil, så som:

  • Supermarkedskæden
  • Indkøbsafdelingen
  • Reklamebureauet
  • Produktionen
  • Etc.

Vores team af kvalificerede medarbejdere deltager meget ofte med råd og vejledning og fungerer på den måde som bindeled mellem de enkelte parter.

 

Et flot resultat, som indfrier din kundes forventninger

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores fornemmeste opgave er at sikre et optimalt resultat, således at Private Label kunden får indfriet sine forventninger til en flot emballage til det aftalte tidspunkt.

Vores Prepress Managere er altid villige til at tage direkte kontakt til din kunde, marketings- eller salgsafdelingen, så vi dermed i fællesskab kan opnå det optimale resultat.

 

Vi holder, hvad vi lover

Der er ofte brug for hurtige leverancer og fleksibilitet, når Private Label kunden ønsker at introducere sit nye mærke – og vi forstår at opfylde de behov, som sikrer en god opstart.

 

Own brand

Own Brand segmentet er ligeledes en stor del af vores forretning, også inden for dette segment har behovet for høj fleksibilitet første prioritet – enten ved introduktion af et nyt produkt på markedet, kampagneopstarter og lignende tiltag.

Vi er naturligvis altid behjælpelige med hurtige leverancer, hvis vores kunder har brug for det.

 

Mulighed for både små og større ordrer

I et opstartsforløb efterspørges ofte muligheden for at køre meget små volumener for at afdække markedsreaktionerne – og når produktet allerede er kendt i markedet, er der som regel behov for mellemstore og store produktionsløb til lave kostpriser.

Vi kan tilgodese begge behov med vores meget moderne produktionsapparat, som både dækker den hurtige opstart og en høj produktionshastighed.